Send en forespørgsel

Hvis I er interesseret i at leje en bus, så skal I blot udfylde kontaktformularen her eller skrive til os på [email protected] eller ring os på 60 66 06 92
Hjalleseminibus.dk tilbyder busser fra 6 til 79 personer. Vi arrangerer busture til ind og udland. Desuden så kommer vores busser altid med chauffør, som allerede er inkluderet i prisen.
  • budget
  • kvalificerede chauffører
  • indlands og udlands rejser
  • hurtig service
  • venligt personale
  • bedste tilbud

Busudlejning for skoler, børnehaver og andre institutioner

Rummelige busser med erfarne chauffører

Vores erfarne chauffører er vant til alle typer bustransport med børn og unge, og vores chauffører er rigtig gode til det. Uanset dit behov er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe med den bustransport, som din institution har brug for. Vi har naturligvis godkendte autostole, selepuder samt seler i alle vores busser.

 

Fast aftale på bustransport for institutioner

Hjallese Mini- og Turistbus har faste aftaler på bustransport for mange børneinstitutioner på Fyn og i Trekantområdet. Vi tager os af alle former for bustransport, og p.t. kører vi bl.a. skolekørsel, institutionskørsel, handicapkørsel, og vi er altid klar til at tage en snak og give et godt tilbud på bustransport.

Ad hoc bustransport for institutioner

Vi kan også tilbyde ad hoc buskørsel for vuggestuer, børnehaver og øvrige institutioner over hele Fyn og i Trekantområdet. Skal I til børnefødselsdag eller måske en tur i zoo så er det netop os, I skal kontakte.