Kørsel for private, firmaer og institutioner

Busudlejning i både Danmark og Europa


Hjallelse Minibus med chauffør

Busudlejning med høj kvalitet og godt humør

Hos Hjallese Minibus har vi nogle af branchens absolut bedste busser. Supermoderne og flotte busser i alle afskygninger! Busserne er alle miljøgodkendte med partikelfiltre, der er godkendt til alle miljøzoner i Danmark og udlandet.

Vores busudlejning indebærer et højt niveau af sikkerhed og vi kører selvfølgeligt med vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren. Vores chauffører bærer altid uniform, er flersprogede og deltager løbende i relevant efteruddannelse.

Vi har stor erfaring, og udlejer både busser til ture i Danmark og udlandet. På langture, har vi vores turistbusser, som kan fås med Wifi, køkken- og toiletfaciliteter, DVD- og stereoanlæg og aircondition.

Derudover er vi selvfølgelig behjælpelig med valg af hoteller udflugtsmål og lignende.

Gode grunde til at vælge os

1. BUSSER

Vi har busser alle lejligheder. Med en kapacitet fra 6 til 83 personer. Alle vores busser er alle enten 3 eller 4 stjernet og komfortable.

2. CHAUFFØRER

Vi har nogle af branchens bedst uddannede chauffører. Service, sikkerhed og overblik er en selvfølge hos Hjallese Minibus.

3. ERFARING

Hos Hjallese Minibus har vi gennem fire årtier fragtet og serviceret tusindvis af passagerer til skole, ferie og til fest, samt i forbindelse med arbejdsrelaterede opgaver.

4. PRISER

Vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser. Uanset om det drejer sig om fast buskørsel eller ad hoc bestilt buskørsel.