Turistbusser – Turistkørsel i ind- og udland

Komfortable transport

Kørsel med turistbus er en behagelig og sikker rejseform. Alle vores turistbusser er helt nye og udstyret med flystole, aircondition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet- og køkkenfaciliteter. Turistbusserne kan indrettes med borde, hvor kan nyde et let måltid undervejs.

Turistkørsel med fuld tilfredshed hver gang

Turistkørsel handler om mennesker, kemi og engagement. Hos Hjallese Mini- og Turistbus sørger vi for topprofessionel tilrettelæggelse og gennemførelse af alle typer opgaver med turistkørsel. Vi har mange års erfaring med tilrettelæggelse og kørsel på en lang række destinationer i Danmark og udlandet.

Høj sikkerhed

Vi er bevidste om, at vi påtager os et stort ansvar for vores gæster i forbindelse med turistkørsel. Du kan derfor være tryk ved at vores busser lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, samt at vores chauffører alle den fornødne efteruddannelse.

Vi hjælper med at finde destinationer, udflugtsmål og hoteller

Har du behov for det, kan vi være behjælpelige med at finde destinationer, udflugtsmål og hoteller og vi kan sagtens hjælpe dig med at finde de skjulte perler. Hvis du ønsker det kan vi uden problemer stå for planlægningen af hele turen.
Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.