bus-mor-350

Turistbusser med høj komfort

Kørsel med turistbus er en behagelig og sikker rejseform. Alle vores turistbusser er helt nye og udstyret med flystole, aircondition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet- og køkkenfaciliteter. Turistbusserne kan indrettes med borde, hvor kan nyde et let måltid undervejs.

 

Turistkørsel med fuld tilfredshed hver gang

Turistkørsel handler mennesker, kemi og engagement. Hos Hjallese Minibus sørger vi for topprofessionel tilrettelæggelse og gennemførelse af alle typer opgaver med turistkørsel. Vi har mange års erfaring med tilrettelæggelse og kørsel på en lang række destinationer i Danmark og i udlandet.

Turistbusser med høje sikkerhedsstandarder

Vi er bevidste om, at vi påtager os et stort ansvar for vores gæster i forbindelse med turistkørsel. Derfor ansætter vi kun chauffører og har busser, som lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Vi hjælper med at finde destinationer, udflugtsmål og hoteller

Har du behov for det, kan vi være behjælpelige med at finde destinationer, udflugtsmål og hoteller, hvis du har behov for det. Nedenfor ser du nogle af de destinationer, vi ofte tilbyder vores kunder. Hvis du ønsker en destination, som ikke er nævnt herunder, så ring eller skriv endelig til os for et uforpligtende tilbud.